Rakas Aurinko,

aurinko, kesäiho, sääret, niitty
Rakas Aurinko,

Olen jo vuosia ollut ihastunut Sinuun. Joka syksy hyvästelen Sinut haikeasti ja toivon, että nähdään pian. Keväisin en malta odottaa, että saisin antaa Sinun paijata poskiani kylmän talven jälkeen. Jopa silloinkin kun ympärilläni on vain hanget ja päälle pitää laittaa kaikki vaatteet mitä kaapistani löytyy, seison välillä pihalla ja hymyilen Sinulle.
Ostin jo huhtikuussa uuden mekon, vain Sinua varten. Odotan kohtaamistamme innolla. Haluan että hellit sääriäni Sinun lämmöllä ja pehmeillä säteillä. Haluan, että suutelet kasvojani, että silität hiuksiani.
Tänä kesänä tulen treffeille Sinun kanssasi uudella Jovelyn auringonottoöljyllä. Tämä on 100% luonnollinen, kuten sinä ja minäkin. Paras yhdistelmä vehnänalkioöljystä ja porkkanaöljystä kosteuttavat ja ravitsevat ihoani. Vehnänalkioöljy sisältää E, K ja B-vitamiineja, on erinomainen ihon kosteuttaja, ehkäisee ennenaikaista vanhenemista ja vähentää ryppyjä. Porkkanaöljy antaa iholleni kauniin, kevyen ja lämpimän sävyn, se edesauttaa ruskettumista. Riisileseöljy lisää ihon mikroverenkiertoa, suojaa, hoitaa ja kosteuttaa ihoa sekä sisältää runsaasti antioksidantteja. Tämän lisäksi öljysekoitus sisältää luonnollista alkuperää olevien triglyseridien sekoitusta sekä rosmariinin lehtiuutetta.
Tällä öljyllä hoidan kesäihoani ja tulen Sinun luoksesi. Annan kesätuulen laittaa tukkaani ja puen uuden mekon päälle. Tänä kesänä annan itseni rakastua Sinuun.

P.S. Odotan Sinua niityllä…

http://jovely.fi/kauppa/oljyt/auringonotto-oljy

Ei vastauksia

Email again: